#

У Василькові затримали озброєного хулігана, який погрожував охоронцю підприємства

11.06.2021 08:30
У Василькові затримали озброєного хулігана, який погрожував охоронцю підприємства
Фото з місця події

Учора, 10 червня, грубо порушуючи громадський порядок, чоловік вчинив хуліганські дії із застосуванням зброї відносно охоронця одного з підприємств міста Василькова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Обухівське районне управління поліції" у Facebook.

На місце події прибули співробітники відділу поліції №1 (м. Васильків) Обухівського РУП.

Правоохоронці встановили, що охоронець перебував  на робочому місці та контролював пропуск автотранспорту, який вивантажує сміття на сміттєзвалище. Перебуваючи поблизу шлагбауму, до робітника підбіг невідомий чоловік в чорній балаклаві з овальним вирізом на очах та, перебуваючи на відстані менше 1-го метру, направив пістолет. Зловмисник погрожував охоронцю та залякував, що розбереться з ним. Крім цього, в іншій руці порушник тримав палицю-подовжувач з кріпленням на кінці в якому знаходився мобільний телефон, направлений камерою в бік потерпілого.

40-річного хулігана затримано неподалік місця скоєння правопорушення у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Донецької області, який наразі мешкає у Василькові.

У затриманого поліцейські  вилучили предмет, ззовні схожий на пістолет Макарова, набої калібру 9 мм,  рацію, балаклаву та інші речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Також нагадаємо, що нещодавно популярна співачка Jerry Heil з Василькова зізналася, що для участі в шоу "Холостяк" вона занадто екстравагантна.

Немає опису світлини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook