#

Васильківчанка Jerry Heil відверто висловилася про участь в шоу "Холостяк"

05.06.2021 09:45
Васильківчанка Jerry Heil відверто висловилася про участь в шоу "Холостяк"
Jerry Heil

Нещодавно популярна співачка Jerry Heil з Василькова зізналася, що для участі в шоу "Холостяк" вона занадто екстравагантна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "РБК-Україна".

Jerry Heil не приховує що вона натура дуже чутлива і ранима. Дівчина звикла відверто розмовляти зі своїми шанувальниками. Нещодавно, вона розповіла їм про дитячі комплекси і нав'язані стереотипи, з якими відважно бореться. Тепер співачка і автор пісень заговорила про свою можливу участі в шоу" Холостяк " і підкреслила, що для подібного проекту вона занадто норовлива і екстравагантна особистість.

На сторінці в Instagram Jerry Heil опублікувала розгорнутий пост, де навела масу аргументів, чому їй не варто йти на романтичні реаліті.

Вона супроводила свої міркування і аргументи фотосетом в екстравагантному образі. Jerry одягла атласну сукню кольору фуксії довжини міді, доповнила образ корсетом і масивними черевиками, а на верх накинула куртку з великими написами.

З пофігістичним ставленням до життя, слізних коментарів, наприклад: "Чому я не стала улюбленицею пана султана?", від мене доведеться довго чекати, - запевнила вона.

"А якби в кінці заміж вийшла?" Jerry Heil несподівано заговорила про участь у "Холостяку"

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: