#

У Великій Димерці поліцейські затримали крадія велосипедів

09.09.2021 14:31
У Великій Димерці поліцейські затримали крадія велосипедів
Фото з місця подій

Учора, 8 вересня, у селі Велика Димерка Броварського району оперативники «за гарячим слідом» затримали зловмисника, який викрав велосипед у односельчанки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

До поліції звернулася жителька села Велика Димерка Броварського району, яка повідомила про викрадення велосипеду. Жінка залишила його на декілька хвилин біля місцевого супермаркету, а коли повернулася – двоколісного не виявила.

Оперативники Броварського районного управління поліції невідкладно розпочали розшукові заходи, зокрема відпрацювали відео з камер зовнішнього спостереження і затримали зловмисника – 57-річного мешканця села Велика Димерка.

Чоловік у вчиненому зізнався. Велосипед вилучили правоохоронці та повернули власниці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що на Броварщині поліцейські продовжують виявляти мешканців із наркотиками.

Читати "Моя Київщина" у Facebook