#

У Великій Димерці п’яний водій Opel Astra зіткнувся з трактором

05.10.2021 11:30
У Великій Димерці п’яний водій Opel Astra зіткнувся з трактором
Фото з мережі Інтернет

Учора, 4 жовтня, у селищі Велика Димерка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автівки Opel Astra та трактора

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

Згодом з'ясувалося, що 43-річний водій автівки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративних матеріалів керманич вирішив уникнути адміністративної відповідальності та запропонував поліцейським неправомірну вигоду.

Правоохоронці попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, але той наполягав на своєму та поклав грошові кошти в сумі 1000 гривень до службового автомобіля.

Далі зауважується, що окрім адміністративної водію загрожує кримінальна відповідальності. Транспортний засіб вилучили та направили на майданчик тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у Великій Димерці заплановано будівництво "сухого" фонтану – струмінного без відкритого фонтанного басейну.

Читати "Моя Київщина" у Facebook