#

У Великодимерській громаді відбудеться відкриття автоматизованої сортувальної станції (ПРЕСАНОНС)

02.06.2021 20:25
У Великодимерській громаді відбудеться відкриття автоматизованої сортувальної станції (ПРЕСАНОНС)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у Великодимерській ОТГ почала роботу перша на Броварщині сортувальна лінія для роздільно зібраних побутових відходів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Відкриття автоматизованої сортувальної станції відбудеться завтра, 3 червня, з 11:00 до 12:00 у комунальному підприємстві Великодимерської ОТГ, що знаходиться на 51-й км Санкт-Петербурзького шосе у селищі Велика Димерка Броварського району.

Повідомляють, що на комунальному підприємстві планують досортовувати побутові відходи, роздільно зібрані мешканцями Великодимерської ОТГ, та поставляти зібрану вторсировину на переробні підприємства. Лінія з сортування запроєктована та виготовлена в Україні і розрахована на обслуговування відходів, що утворюють 40 тисяч мешканців – цієї потужності вистачить також для сусідніх ОТГ.

Щоб дізнатися більше про систему роздільного збирання побутових відходів і відходів упаковки у Великодимерськкій ОТГ, запрошуємо Вас взяти участь у відкритті сортувальної станції у Великій Димерці.

Нагадаємо, що сміттєзвалище у селі Нові Петрівці за кілька років зросло більше, ніж удвічі, і до тепер вантажні машини стоять у черзі до нього.

Читати "Моя Київщина" у Facebook