#

У Великодимерській громаді відкрився ЦНАП

06.07.2021 09:44
У Великодимерській громаді відкрився ЦНАП
Фото з місця події

У Великодимерській громаді Броварського району відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Броварської РДА.

Відтепер у мешканців Великодимерської громади є можливість "на місці" отримати цілий спектр адміністративних послуг. Це — зареєструвати акти цивільного стану — народження дитини, шлюб, смерть людини, отримати державну допомогу, оформити житлову субсидію, отримати консультації щодо пенсійних послуг, державної служби зайнятості та багато інших.

2 липня 2021 року за адресою смт. Велика Димерка, вул. Промислова, 28 а відбулося урочисте відкриття Центру адміністративних послуг виконавчого комітету Великодимерської селищної ради.

Власне, діяльність свою ЦНАП розпочав близько року тому, однак офіційного відкриття центру ще не було.

У заході взяла також участь делегація Броварської районної державної адміністрації на чолі з керівником апарату райдержадміністрації Андрієм Супруном, а також представники Київської обласної державної адміністрації.

Першим церемонію відкриття ЦНАП розпочав голова Великодимерської селищної ради Анатолій Бочкарьов.

Особливість події у тому, що тепер адміністративні послуги у більшості своїй можна буде отримати на місці, а не їхати до районного центру у Бровари чи до Києва.

Також бажаючі зможуть буде отримувати до кількох послуг одночасно.

Під час урочистої церемонії відкриття центру громаді були представлені просторі, нові приміщення та сучасне облаштування, а гостей зустрічав привітний персонал на чолі з чарівним керівником Аліною Іванівною Плющ.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів розподілив між 165 громадами 231 млн грн фінансової допомоги на модернізацію центрів надання адміністративних послуг, свою частку отримає і Броварська ОТГ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook