#

Уряд виділить кошти на модернізацію ЦНАПів у Броварській ОТГ

14.06.2021 20:55
Уряд виділить кошти на модернізацію ЦНАПів у Броварській ОТГ
Фото з мережі Інтернет

Кабінет міністрів розподілив між 165 громадами 231 млн грн фінансової допомоги на модернізацію центрів надання адміністративних послуг, свою частку отримає і Броварська ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуна Бровари".

Згідно з оприлюдненим переліком громад, які отримають фінансову допомогу на розвиток ЦНАП, є і Броварська ОТГ. На обладнання та облаштування ЦНАП із державного бюджету громада отримає 264 тис. грн.

Загалом фінансову допомогу отримають усього 165 громад. 24 громади, що не мають ЦНАП, отримають 56,2 млн грн на будівництво та 4,9 млн грн на обладнання. 19 громад, які трансформують ЦНАП райдержадміністрації в ЦНАП органу місцевого самоврядування (ОМС), отримають 45,4 млн грн на будівництво та 5,4 млн грн на обладнання.

Крім того, 122 громади, які прагнуть поліпшити та осучаснити ЦНАП ОМС, отримають 81,3 млн грн на будівництво, реконструкцію або капітальний ремонт і 37,8 млн гривень на нове обладнання.

Також нагадаємо, що спортсмени із Броварів вибороли призові місця на чемпіонаті України серед молоді (U-23) з легкої атлетики.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: