#

У вересні на Переяславщині одружилося найбільше пар за рік

09.10.2020 13:50
У вересні на Переяславщині одружилося найбільше пар за рік
Фото з мережі Інтернет

На Переяславщині у відділі ДРАЦС зареєстрували 35 шлюбів, що є поки рекордом у цьому році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав City".

Начальниця відділу ДРАЦС по місту Переяславу та Переяслав-Хмельницькому району Вікторія Литовченко розповіла про статистику народжуваності, одружень та смертності у вересні.

У місті зареєстрували 22 новонароджених (13 хлопчиків і 9 дівчаток). Тринадцять жінок вперше стали мамами, дев’ять – вдруге. У Циблівській ОТГ зареєстрували новонародженого Матвія.

Найпопулярніше ім’я вересня – Максим. Серед рідковживаних – Адель, Кароліна, Алефтіна, Амір, Лук’ян.

У відділі ДРАЦС зареєстрували 35 шлюбів. Одна пара побралася в Ташані.

Наймолодший наречений був 1999 р.н., три наймолодші наречені – 2002 р.н., найстарші серед молодят народилися відповідно в 1960 і 1958 роках. Найбільша різниця у віці пари, де чоловік старший за дружину, склала 19 років.

У вересні на Переяславщині померло 95 людей: 46 чоловіків і 49 жінок.

У вересні відділом ДРАЦС складено чотири актові записи про розірвання шлюбів. Двоє жителів сіл (чоловік і жінка) змінили прізвища.

68 померлих (чоловіків – 37, жінок – 31) зареєстрували в місті, 27 (9 чоловіків і 18 жінок) – у селах і ОТГ. Серед переяславців наймолодшою померлою була 33-річна жінка, найстаршою – бабуся віком 90 років. Серед мешканців сіл і ОТГ відповідно – 44-річна і 95-річна жінки.

Нагадаємо, що 30 вересня на офіційному сайті Переяславської міської ради оприлюднили звіт про роботу мера міста Тараса Костіна за час п’ятирічної каденції.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: