#

У військовій частині Вишгорода вбили солдата

06.10.2020 17:59
У військовій частині Вишгорода вбили солдата
Фото з мережі Інтернет

У військовій частині 3027 Національної гвардії України, що розташована у місті Вишгород, підтвердили смерть солдата, якого вдарили ногами у груди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ТСН".

За словами батьків військовослужбовців, хлопця примусили відтискатися, а потім інший військовий вдарив його ногою у груди після чого у солдата обірвався тромб і він помер. Померлий служив у частині лише три місяці, а той, хто з нього знущався, був на службі вже рік. На думку батьків, такі неуставні взаємини у цій військовій частині відбуваються регулярно.

У самій же військовій частині смерть бійця підтвердили і заявили, що наразі ведеться слідство.

Так, дійсно 3 жовтня помер військовослужбовець. Наразі Військова прокуратура та ДБР проводять слідство. Я не маю права більше коментарів з цього приводу давати. Слідство проводиться. Взаємозв’язок між причинами та наслідками встановить слідство, - сказав Ігор Юрченко, в. о. командира військової частини 3027.

Натомість у Військовій прокуратурі повідомили, що вони не займаються такими справами.

У Військової спеціалізованої прокуратури минулого року відібрали слідчу функцію, тому Вам потрібно звертатися до ДБР, - пояснив Андрій Кісельов, прессекретар Військової прокуратури Центрального регіону України.

Нагадаємо, що 29 вересня помер депутат Вишгородської міської ради Сергій Пінчук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: