#

У Вишгороді до кінця року має з’явитися новий дитячий садочок (ФОТО)

08.05.2020 08:40
У Вишгороді до кінця року має з’явитися новий дитячий садочок (ФОТО)
Фото з місця події

У вересні 2017 року в місті Вишгород було розпочато будівництво дитячого садочка, яке планують завершити до кінця поточного року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Faсebook.

В рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" активно здійснюється будівництво дошкільного дитячого навчального закладу по вул. Шкільній в місті Вишгород. Роботи проводяться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевих бюджетів.

Реалізацію проєкту "Будівництво комунального дошкільного дитячого навчального закладу по вул. Шкільний в місті Вишгород" загальною кошторисною вартістю 76 779,030 тис. грн. було розпочато ще у вересні 2017 року.

У 2017-2019 роках об’єкт фактично профінансовано з місцевого бюджету та виконано робіт на суму 28,9 млн грн.

Кошти на добудову навчального закладу у 2020 році передбачено з державного фонду регіонального розвитку у сумі 13,7 млн грн, а решту коштів – 41 млн грн з міського бюджету м. Вишгород. Наразі реалізацію об’єкту продовжено за рахунок коштів місцевого бюджету та фактично профінансовано 8,9 млн грн.

Будівельна готовність об’єкту станом на 6 травня становить 70 %. Завершити роботи планується протягом 2020 року.

У Вишгороді на новий дитячий садок чекають ще з 2017 року. Завдяки проєкту Президента України "Велике будівництво", область зможе завершити роботи та здати в експлуатацію будівлю вже до кінця поточного. Так, невдовзі понад 150 дітей зможуть навчатися в комфортних і безпечних умовах, – наголосив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської ОДА Василь Володін.

Також нагадаємо, що 30 квітня у Вишгороді поліція затримала 59-річного киянина, який близько 10 разів обікрав дачі місцевих мешканців у садовому товаристві "Дружба".



Читати "Моя Київщина" у Telegram