#

У Вишгороді правоохоронці затримали таксиста під кайфом (ФОТО)

31.12.2020 17:20
У Вишгороді правоохоронці затримали таксиста під кайфом (ФОТО)
Фото з місця події

У Вишгороді поліцейські виявили таксиста у стані наркотичного сп’яніння, який зберігав в автівці амфетамін

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час несення служби група реагування патрульної поліції зупинила у місті Вишгород автомобіль однієї з відомих служб таксі, водій якої зухвало порушив правила дорожнього руху – перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки. 

Під час спілкування з водієм працівники поліції помітили неадекватну поведінку чоловіка. Як з’ясувалось, за кермом він перебував під дією наркотичних речовин.

Також поліцейські виявили в дверях його автівки порошкоподібну речовину білого кольору. 39-річний чоловік пояснив, що це амфетамін, а зберігає він його для власного вживання.

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, яка вилучила заборонені речовини. Наркотичні засоби направлено на експертизу.

Автомобіль Renault вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Також відносно водія складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та ст. 130 (Керування суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно трьох жителів Вишгорода за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: