#

У Вишгороді судитимуть підрядника за заволодіння бюджетними коштами під час будівництва укриття

28.03.2024 16:07
У Вишгороді судитимуть підрядника за заволодіння бюджетними коштами під час будівництва укриття
Фото з місця подій

У Вишгороді судитимуть підрядника за заволодіння бюджетними коштами на суму понад 350 тис. грн під час будівництва укриття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури уже скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).  

Керівниця будівельного товариства заволоділа коштами на суму понад 350 тис. грн під час виконання робіт одного з укриттів.

Зловмисниці загрожує до 8 років увʼязнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчими встановлено, що між представниками міської ради та підприємством було укладено договір підряду на проведення ремонту. 36-річна фігурантка, користуючись своїм службовим становищем, завищила вартість обсягу виконаних робіт. Фактично виконані роботи не відповідали заявленим в документах даним.  

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Вишгородського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що у Бучанському районі двоє підрядників ошукали громаду, привласнивши на 250 тисяч гривень на ремонті укриття.

Читати "Моя Київщина" у Telegram