#

У Вишгороді чоловік виніс ноутбук з пустого офісу

26.06.2018 18:36
У Вишгороді чоловік виніс ноутбук з пустого офісу

Учора, 25 червня, у Вишгороді поліцейські за «гарячим» слідом затримали 36-річного чоловіка, який з приміщення офісу скоїв крадіжку ноутбуку «Lenovo»

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області.

Про скоєння злочину повідомила директор одного з місцевих товариств, що розташований на вулиці Шолуденко. Заявниця розповіла, що невідомий чоловік зайшов до офісу, скориставшись відсутністю у кабінеті працівників - вчинив крадіжку портативного комп’ютера. Однак не поміченому залишитися не вдалося. Працівники офісу запам’ятали прикмети і викликали поліцію.

Група реагування патрульної поліції негайно виїхала на виклик, де і затримала підозрюваного. Поліцейські оперативно встановили, що крадіжку скоїв 36-річний місцевий мешканець. Чоловік зізнався у скоєнні злочину та дав правдиві покази. Викрадену річ повернуто заявниці.

Для з’ясування всіх обставин на місце події викликана місцева слідчо-оперативна група. Наразі перевіряється причетність затриманого до скоєння інших злочинів

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: