#

У Вишгороді обговорять статут майбутньої громади

05.11.2019 07:15
У Вишгороді обговорять статут майбутньої громади
фото з сайту "ГРУПА ВПЛИВУ"

У вівторок, 5 листопада, відбудеться презентація стосовно шляхів розвитку демократії у Вишгородській ОТГ

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку в Facebook "ГРУПА ВПЛИВУ", презентацій пройде з 19 до 21 години у Вишгородській міській раді.

Під час "Презентації дослідження інструментів локальної демократії: шляхи розвитку демократії у Вишгородській ОТГ" обговорять стан застосування різних інструментів впливу громадян на процеси прийняття рішень місцевою владою та способи покращення ситуації.

На презентації "Презентація дослідження інструментів локальної демократії: шляхи розвитку демократії у Вишгородській ОТГ" обговорять стан застосування різних інструментів впливу громадян на процеси прийняття рішень місцевою владою та способи покращення ситуації.

На захід запрошують:

  • активних громадян;
  • представників організацій громадянського суспільства;
  • місцевої влади міста Вишгорода, сіл Хотянівки, Нових Петрівців, Старих Петрівців, Лютіжа, Козаровичів;

Під час презентації відбудеться обговорення статуту Вишгородської міської об’єднаної територіальної громади. Проект цього документу відкритий для внесення змін та пропозицій.

Ініціатива виконується ГО "Громадський холдинг "ГРУПА ВПЛИВУ" за підтримки проєкту ПРООН в Україні "Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні", який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Контактна особа: Вікторія Золотухіна, менеджерка проєктів ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ”, [email protected].

Нагадаємо, що 31 жовтня, на сесії міської ради було прийняте рішення "Про затвердження Положення "Про стипендію Вишгородського міського голови для талановитої та успішної молоді" для додаткової мотивації молоді міста.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: