#

У Вишгороді озброєний депутат зчепився з активістом (ФОТО, ВІДЕО)

07.02.2020 12:50
У Вишгороді озброєний депутат зчепився з активістом (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Під час конфлікту з громадським активістом у сесійні залі в радника міського голови Вишгорода Бориса Матка на підлогу випав пістолет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інформаційний портал "СТОПКОР"

На місце інциденту очевидці відразу викликали поліцію.

"На засіданні у Вишгородській міській раді відбулася потасовка. Саме під час 10-хвилинної перерви, коли депутати поверталися у великий зал, між двома чоловіками відбувся конфлікт, один з учасників – депутат від партії "Воля" й радник мера Момота Борис Матко. Чоловіки почали махати кулаками, і в процесі потасовки, як я зрозумів, у політика випав пістолет та ніж, набігло багато людей, депутатів, почали розбороняти цих двох. Коли люди побачили пістолет, то здійнявся крик, що тут зброя. Почали кликати поліцію, на цей момент поліції в залі не було. Тоді депутати викликали поліцію телефоном та пояснили, що відбулася бійка та що в приміщенні зброя", – розповів правозахисник Юрій Цибенко.

Згодом міський голова Момот повідомив, що засідання зірвано та оголосив перерву. За даними, Борис Матко має кримінальне минуле і фігурує в злочинних схемах.

Нагадаємо, що батько дружини колишнього народного депутата України Ярослава Москаленка вбив людину в селі Козаровичі Вишгородського району.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: