#

У Вишгороді відбудеться "Благодійна дитяча Барахолка"

16.09.2019 07:48
У Вишгороді відбудеться "Благодійна дитяча Барахолка"
Афіша заходу

Захід нового формату відбудеться 21 вересня у сквері "Галявина казок" у Вишгороді, а зібрані на ньому кошти будуть направлені на придбання апарата фототерапії новонароджених для Вишгородського пологового будинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Поки це перший такий захід у Вишгороді, проте організатори говорять про можливість проведення подібного 2-3 рази на рік.

Головною метою проведення "Благодійної дитячої Барахолки" є закупівля кількох LED-апаратів фототерапії новонароджених. Один такий пристрій коштує близько 25 тис. грн.

"Це вкрай необхідне обладнання, яке може врятувати крихітне життя і ми будемо до цього причетні.  Уже відбулася зустріч з завідуючою Вишгородського пологового будинку Іриною Губар, під час якої було вирішено, що найкращою допомогою для пологового відділення зараз буде хоч одна така LED-лампа, оскільки ті, що є, дуже старі і майже не справляються із своїм функціоналом", – прокоментувала одна з організаторів "Барахолки" Юлія Бондарук.

Участь у заході можуть взяти різні організації та приватні особи з будь-якого куточку України. При цьому приватним особам необхідно зареєструватись через соцмережі або по viber/телефону +38(063) 896-18-00.

Для продажу необхідно підготувати нові або вживані речі до продажу, які будуть у хорошому чи ідеальному стані, без дірок, плям та інших пошкоджень, будуть сучасними та актуальними, такими, які б ви залюбки купили для своєї дитини.  

Для того, аби організатори упевнились у вашій чесності, необхідно надіслати їм фото своїй речей, сформувати їх вартість та внести благодійний внесок 250 грн (сюди входить місце для продажу, стіл, стілець та 25% знижка у кафе "Щасливі діти").

 "Вирученими з продажу коштами розпоряджається їхній власник. Може забрати собі, може віддати частину в благодійний бокс, а може і все віддати на благодійність. Рішення за людиною", - пояснила Юлія Бондарук.

Для організацій і компаній існує кілька варіантів для співпраці з різними видами реклами від організаторів заходу, способами взаємодії з компаніями тощо.   

Також на території заходу буде розташовано "Стіл добра", де кожен зможе залишити дитячі речі, які вже не потрібні, але можуть стати у нагоді іншим. Це можуть бути будь-які речі, які знадобляться дитині чи допоможуть матусі.

Нагадаємо, що 23-26 жовтня у Бучі відбудеться фестиваль "Таланти без меж" для маломобільних груп населення та тих, хто за ними доглядає.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: