#

У Вишгороді відбудеться флешмоб дитячого інклюзивного театру

14.10.2019 06:33
У Вишгороді відбудеться флешмоб дитячого інклюзивного театру
"Perfeco in Kilaba"

Сьогодні, 14 жовтня, у місті Вишгород на площі Строкова відбудеться флешмоб, присвячений анонсуванню вистави "Колискова для дракона" дитячого інклюзивного театру "Perfeco in Kilaba"

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Прем’єра вистави "Колискова для дракона" відбудеться 27 жовтня о 16:00 у приміщенні ВРБК Енегретик. Вистава створена за підтримки Українського культурного фонду та за сприяння Відділу культури національностей та релігій ВРДА.

"Ми поділимося з вами своїм розумінням інклюзивної складової в мистецькому просторі, спробуємо інтерактивну гру з професійними інструментами, виконаємо для вас одну із вокальних партій нашої вистави, роздаємо друковані запрошення допрем'єрного показу. Також, у межах заходу відбудеться урочисте відкриття МУРАЛУ за темою майбутньої вистави, розміщеного на зовнішній стороні будівлі ВРБК Енергетик", -  зауважують організатори заходу.

Також нагадаємо, що в місті Українка в межах святкування Днів Сталої Енергії, виконавчий комітет міської ради спільно з командою проекту Європейського Союзу оголошує конкурс для дітей та молоді на кращі твори й малюнки на тему "Бережи енергію – заощаджуй кошти для своєї родини".

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: