#

У Вишгороді відкрили нову амбулаторію

28.02.2020 06:55
У Вишгороді відкрили нову амбулаторію
Фото з місця події

У Вишгороді після реконструкції аптеки в її приміщенні було відкрито амбулаторію загальної практики сімейної медицини №2

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Вишгородська районна рада Київської області" у Faсebook.

У Вишгороді відбулося інспектування приміщення комунального підприємства "Вишгородська районна центральна аптека №23", яке після реконструкції знову відкрило свої двері, але тепер тут розміщується не лише аптека, а і Вишгородська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини №2.

Голова ради Ростислав Кириченко та його заступник Марина Ганіцька, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Олексій Данчин та його заступник Тетяна Волотовська зустрілися з головним лікарем комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Вишгородської районної ради Оксаною Морозовою та директором комунального підприємства "Вишгородська районна центральна аптека №23" Оксаною Петрасюк, обговорили всі переваги відремонтованого приміщення та поспілкувалися з персоналом.

В амбулаторії є кабінети щеплень та маніпуляційний, у якому можна зробити уколи та поставити при потребі крапельниці.

Кабінети лікарів-терапевтів оснащені всіма необхідними медичними приладами, зокрема електрокардіографом.

У новій амбулаторії працює 5 лікарів – три терапевти і два педіатри, з яких один педіатр і два терапевти готові підписувати декларації з пацієнтами. На прийом до лікаря можна записатися за номером телефону (04596) 26-800 або у адміністратора амбулаторії.

Також нагадаємо, що 27 лютого у селі Нові Петрівці Вишгородського району поліцейські затримали чоловіка, який хотів продати пістолет.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: