#

У Вишгородському районі чоловік через ревнощі ледь не зарізав свого суперника

09.04.2019 07:24
У Вишгородському районі чоловік через ревнощі ледь не зарізав свого суперника
знаряддя вбивства

Днями стало відомо, що у селі Козаровичі Вишгородського району 32-річний місцевий житель через ревнощі пішов до обійстя колишньої дружини та ледь не убив її теперішнього чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Спочатку щосили наносив йому побої руками і ногами. Потім схопив кухонний ніж, який приніс з собою, і завдав ще кілька ножових ударів. У цей час на подвір’я вийшла жінка. Нападник швидко зник у невідомому напрямку з місця скоєння злочину.

Пораненого молодого чоловіка каретою швидкої допомоги госпіталізували до лікарні. Медики діагностували 19-річному хлопцю ножове поранення шиї та проникаюче поранення грудей ліворуч та крововтрату.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів працівники Вишгородського відділу поліції затримали нападника. 32-річний чолов’яга зізнався у скоєному і пояснив, що в усьому винні ревнощі.

За фактом замаху на умисне вбивство відкрито кримінальне провадження за ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру. Міру запобіжного заходу йому обере суд.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: