#

У Вишгородському районі підприємство намагалося здійснити земельну махінацію

01.03.2019 11:17
У Вишгородському районі підприємство намагалося здійснити земельну махінацію
Фото з мережі Інтернет

Прокуратура Київщини подала акт до суду одне підприємство, яке взяло в оренду 3 га лісу для культурно-оздоровчих цілей, а виявилось - для будівництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням прес-службу прокуратури Київської області.

Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури вживаються заходи щодо розірвання договору довгострокового тимчасового користування лісами та повернення державі лісової ділянки площею 3 га, розташованої на території Сувидської сільської ради Вишгородського району Київської області.

Ще у 2012 році розпорядженням Вишгородської районної державної адміністрації товариству з обмеженою відповідальністю для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей видано на 49 років лісову ділянку, яка перебуває у постійному користуванні ДП "Вищедубечанське лісове господарство". В подальшому, між зазначеним товариством та державним лісовим господарством укладено договір про довгострокове тимчасове користування лісами.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Варто зазначити, що відповідно до умов договору товариству ділянку надано з метою використання корисних властивостей лісів для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей. Однак, підприємці в лісі звели ряд будівель невизначеного призначення.

Враховуючи викладене, Києво-Святошинською місцевою прокуратурою до господарського суду Київської області подано позовну заяву про розірвання вищевказаного договору та повернення лісу державі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: