#

У Вишгородському районі вночі затримали рибних браконьєрів (ВІДЕО)

04.04.2019 07:25
У Вишгородському районі вночі затримали рибних браконьєрів (ВІДЕО)

Сьогодні, 4 квітня, неподалік від села Вища Дубечня Вишгородського району на річці Десна спіймали двох чоловіків, які окрадали води Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

І так, під час проведення рейду Київським рибоохоронним патрулем було виявлено грубе порушення правил рибальства. Двоє чоловіків за допомогою сітки займалися незаконним виловом риби з гумового човна методом сплаву. При перевірці інспектори виявили таку рибу: плоскирка - 21 шт., синець - 7 шт., клепець - 6 шт., чехонь - 5 шт., плiтка - 4 шт. та судак. Загальна вага незаконно виловлених водних біоресурсів склала 8 кг.

Також нагадаємо, що з 17 по 25 березня 2019 року рибоохоронний патруль Київщини задокументував 75 правопорушень природоохоронного законодавства, а також вилучив сім кілометрів сіток.

Подія сталася на р. Десна в адмінмежах с. Вища Дубечня Вишгородського району. Збитки, завдані рибному господарству, становлять 3 349 грн. На порушників складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Сітка, човен та водні біоресурси вилучені до рішення суду.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: (068) 642-80-26 або (099) 341-73-18.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: