#

У Вишневому в гуртожитку спалах коронавірусу (ВІДЕО)

21.04.2020 13:40
У Вишневому в гуртожитку спалах коронавірусу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в місті Вишневе в гуртожитку, який знаходиться в приватній власноті, на коронавірус захворіло 38 людей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Faсebook.

Гуртожиток знаходиться в приватній власності. За попередніми даними, там проживає більше 300 осіб.

Наразі у гуртожитку зареєстровано 38 лабораторно підтверджених випадків захворювання, серед яких 6 дітей та два летальних випадки. Всім без винятку мешканцям гуртожитку медики роблять ПЛР-тести. Наразі там запроваджено стан особливого пересування та введено посилені протиепідемічні заходи до покращення епідемічної ситуації.

Місцева влада запевнила, що терміново організує доставку харчів, ліків та засобів особистої гігієни у гуртожиток.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

"Вже налагоджено взаємодію та реагування між мешканцями гуртожитку, міською лікарнею, службою екстреної допомоги та Києво-Святошинською районною лікарнею. До речі, у цій лікарні вже додатково вивільнили відділення на 65 місць для прийому хворих на коронавірус з гуртожитку",- заявив т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Остаточна інформація про кількість хворих у цьому осередку стане відома завтра ввечері, після отримання результатів тестування, яке проводить Київська обласна лабораторія. Крім того, згідно з законодавством приймається рішення про визначення на базі даного гуртожитку ізолятора.

Також нагадаємо, що у місті Вишневе між двома незнайомими чоловіками з невідомих причин стався конфлікт, який призвів до бійки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: