#

У Вишневому чоловіку доведеться заплатити за скошену траву (ФОТО)

20.05.2020 08:49
У Вишневому чоловіку доведеться заплатити за скошену траву (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Напередодні, 17 травня, у місті Вишневе 31-річний "господар" викидав свіжоскошену траву обабіч дороги та отримав за це адміністративний протокол

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Києво-Святошинський відділ Поліції" у Facebook.

Інформацію про те, що чоловік викидає сміття обабіч дороги розмістили на одній з соціальних сторінок Інтернету. Таким чином, працівники Вишнівського відділення поліції під час проведення необхідних заходів встановили особу правопорушника. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець.

Чоловік був упевнений, що викидаючи скошену траву, яку не вважає сміттям, йому нічого не загрожує. Однак, відносно порушника поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). Зауважимо, що санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що нещодавно жителі міста Ірпінь за декілька годин очистили від сміття місцевий Парк героїв АТО.






Читати "Моя Київщина" у Facebook