#

У Вишневому кожний спортивний майданчик буде закриватися на замок (ВІДЕО)

03.06.2020 18:20
У Вишневому кожний спортивний майданчик буде закриватися на замок (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Вишневе було вирішено встановити на всі спортивні майданчики міста камери відеоспостереження, аби запобігти вандалізму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Вишневої міської ради.

Комунальне підприємство КП СК "Вишневе" провело інвентаризацію усіх наявних спортивних майданчиків у місті та визначило перелік ремонтних робіт, які необхідно там виконати. Цей проект ми зробили для мешканців Вишневого, щоб вони активно займалися спортом і використовували майданчики лише за призначенням, - сказав міський голова Ілля Діков.

Кожний майданчик буде закриватися на магнітний замок. Ключ від нього може отримати будь-який мешканець міста – для цього треба заповнити анкету та ознайомитися з правилами поведінки. Варто зазначити, заступник директора КП СК "Вишневе" Олексій Поліщук наголосив, що користуватися спортивними майданчиками зможуть усі жителі та безкоштовно, як було і раніше.

Завдяки реалізації цього проекту, нам вдасться уникнути вандалізму на спортивних майданчиках міста. Адже на ремонти постійно витрачалися немалі кошти, - сказав директор КП СК "Вишневе" Віктор Кіріченко.

Для того, щоб дізнатися детальнішу інформацію щодо того, як заповнити анкету та отримати ключ від обраного спортивного майданчика потрібно телефонувати за наступним номером: (097)878-49-58.

Нагадаємо, що на Київщині кілька громад Києво-Святошинського району, зокрема і Вишнева, наразі очікують урядового рішення щодо поділу та кордонів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: