#

У Вишневому пройде чемпіонат з кікбоксингу

10.07.2020 16:22
У Вишневому пройде чемпіонат з кікбоксингу
Фото з мережі Інтернет

З 14 по 18 серпня буде проводитись чемпіонат Києво-Святошинського району з кікбоксингу WAKO-2020 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Стихають пандемії, триває адаптивний карантин, спорт потроху відновлюється. Вже проводяться чемпіонати з ігрових видів спорту, як в області, так і в країні, отже спорт потроху провертається до життя.

Відновлюється і контактні види спорту, серед яких - єдиноборства. Так, вже наступного місця на Київщині стартують перші змагання з кікбоксингу.

14-15 серпня Street Fight-майданчик у Вишневому стане ареною для проведення чемпіонату Києво-Святошинського району з кікбоксингу WAKO в розділах к-й, лоу-кік, лайт-контакт, кік-лайт.

Відзначимо, що змагання відбудуться за підтримки міського голови Вишневого Іллі Дікова та Вишневої міської ради. Змагання пройдуть на майданчику Street Fight у місті Вишневе Києво-Святошинського району. 

Нагадаємо, що жителька Білої Церкви отримала 6 адміністративних матеріалів про порушення швидкісного режиму в Києві, хоча вона пересувається на власному позашляховику Range Rover вулицями Білої Церкви й до столиці не їздила. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook