#

У Вишневому патрульні виявили та затримали "автомобіль-двійник" (ФОТО)

09.07.2020 17:08
У Вишневому патрульні виявили та затримали "автомобіль-двійник" (ФОТО)
Фото з місця події

Жителька Білої Церкви отримала 6 адміністративних матеріалів про порушення швидкісного режиму в Києві, хоча вона пересувається на власному позашляховику Range Rover вулицями Білої Церкви й до столиці не їздила

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що все частіше водії транспортних засобів звертаються до поліції з проханням захистити їх від недоброчесних громадян. Таких, які купують авто, а потім знищують, підробляють або замінюють ідентифікаційні номери кузова, шасі, двигуна на них без дозволу відповідних органів, і користуються транспортними засобами на незаконних підставах.

Нещодавно до патрульної поліції звернулась жителька Білої Церкви. На її адресу надійшло 6 адміністративних матеріалів про порушення швидкісного режиму в Києві. Хоча вона пересувається на власному позашляховику Range Rover вулицями Білої Церкви й до столиці не їздила.

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП виявили та зупинили автомобіль Range Rover на вулиці Стуса, у місті Вишневе. Марка, колір, державні номерні знаки були ідентичні авто заявниці.

За кермом перебував чоловік, який повідомив, що документів на транспортний засіб не має, а номера кузова авто не відповідали базам даних.

На порушника патрульні склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом без документів та державного номерного знаку. Надалі цією справою займатимуться слідчі.

Нагадаємо, що в місті Вишневе під розпиття алкогольних напоїв між власником оселі та його гостем стався словесний конфлікт, який закінчився різаниною. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook