#

У Вишневому укріплюють фундамент школи

23.11.2021 15:00
У Вишневому укріплюють фундамент школи
Фото з місця події

У місті Вишневе проводять роботи з укріплення фундаменту школи № 2

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Вишнева міська громада" у Facebook.

У дописі розповідається, що корпус закладу будувався у 70-х роках на ділянці зі складними геологічними умовами. Там є підтоплення ґрунтів і, на сьогоднішній день, стан фундаменту був у незадовільному стані, про що є відповідний висновок експертної організації.

Далі зауважується, що аби продовжити експлуатацію будівлі, були заплановані і наразі проводяться роботи із укріплення фундаменту, а саме армування, бетонування і гідроізоляція внутрішньої та зовнішньої частин стін у підвалах трьох поверхового корпусу, відтворення відмостки, утеплення цоколю, благоустрій території. В закладі будуть нові пожежні виходи, внутрішній ремонт декількох приміщень, відновлені вхідні групи будівлі.

Загальна вартість проєкту складає 7 млн 400 тис грн, з них 6 млн 758 тис грн – субвенція обласного бюджету, решта коштів – фінансування міського бюджету. Замовник робіт – КП "Головне управління комунального господарства" Вишневої міської ради.

Нагадаємо, що до березня наступного року у місті Вишневе планують завершити ремонт дитячого басейну в Дитячо-юнацькій спортивній школі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram