#

У Вишневому затримали банду професійних крадіїв-гастролерів (ВІДЕО)

07.10.2020 17:47
У Вишневому затримали банду професійних крадіїв-гастролерів (ВІДЕО)
Фото з поліції

Сьогодні, 7 жовтня, у Вишневому працівники Управління карного розшуку поліції Київщини затримали трьох серійних злодіїв, які спеціалізувались на крадіжці вартісних двигунів від човнів та веломототранспорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Трьох зловмисників віком 22, 30 та 32 роки правоохоронці затримали під час відпрацювання оперативної інформації. У "схованці", куди зловмисники звозили крадене майно, поліцейські вилучили двигуни від катерів та моторних човнів, велику кількість велосипедів та моторолер, який був викрадений вчора, 6 жовтня, у місті Вишневе.

Поліцейські також встановили місце зберігання викрадених речей – гаражі, де провели невідкладний обшук. Там було виявлено та вилучено велику кількість речових доказів, серед них двигуни, причепи, веломототранспорт, інструменти, наркотичні речовини – амфетамін та канабіс.

Також були вилучені автівки Renault та Škoda, на яких пересувались крадії.

Наразі зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились троє чоловіків віком 22, 30 та 32 років, уродженці Житомирщини та Запоріжжя. Раніше вони притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та незаконного обігу наркотичних речовин.

Затримані особи ґрунтовно підозрюються у серії злочинів майнової спрямованості на Київщині – Вишгородський, Києво-Святошинський, Обухівський райони та на території Чернігівської області.

Нагадаємо, що під Києвом розгорнулася сімейна драма, в якій заручником стала дитина – подружжя розлучилося, але батько вирішив, що він буде єдиним опікуном і викрав малюка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: