#

У Віті-Поштовій незаконно працював газозаправний пункт

12.12.2019 08:25
У Віті-Поштовій незаконно працював газозаправний пункт
Фото з місця події

Під Києвом керівнику АГЗП прокуратура повідомила підозру за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Києво-Святошинська місцева прокуратура" у Faсebook.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою погоджено підозру керівнику товариства, який відповідальний за дотримання правил безпеки на АГЗП, розташованому в с. Віта Поштова Києво-Святошинського району Київської області за ч. 1 ст. 272 КК України за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, а саме експлуатації автомобільного газозаправного пункту, що створило загрозу загибелі людей або настання інших тяжких наслідків.

Слідством встановлено, що вказаний газозаправний пункт здійснював реалізацію скрапленого газу (пропан) без оформлення у встановленому порядку дозвільних документів та з численними порушеннями вимог законодавчих та нормативно-правових актів з правил безпеки при експлуатації об’єкта підвищеної небезпеки.

Вказані порушення підтверджуються висновком експерта судової інженерно-технічної експертизи дослідження причин та наслідків порушень вимог безпеки життєдіяльності та охорони праці Київського НДІСЕ.

Також нагадаємо, що у селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району працівники поліції разом з ініціативними громадянами наносили перед пішохідними переходами написи, які мають убезпечити місцевих жителів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: