#

У Володарці відкрили сучасний рентгенологічний кабінет (ФОТО)

24.12.2020 19:30
У Володарці відкрили сучасний рентгенологічний кабінет (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що у Володарській районній лікарні відкрили рентгенологічний кабінет, якого раніше не було в медичному закладі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Валерія Колюха у Faсebook, через відсутність рентгенологічного кабінета в лікарні люди були змушені звертатися до медичних закладів сусідніх районів

При розподілі субвенції у 2020 році домігся виділення з державного бюджету місцевим бюджетам коштів на придбання рентгенівського діагностичного обладнання для Володарської лікарні. Завдяки спільній праці та зусиллям, нарешті потрібний кабінет було облаштовано. Тож я був запрошений на відкриття кабінету та відвідав районну лікарню, - пише Колюх.

Далі Колюх зауважує, що він поспілкувався про потреби закладу та медичних працівників, матеріальне забезпечення, виплату надбавок працівникам за лікування хворих на COVID-19, а також заплановане підвищення зарплат з нового 2021 року.

Переконаний, що у ці часи підтримка закладів охорони здоров'я та медичних працівників надважлива, а пацієнти лікарень мають отримувати швидку та якісну медичну допомогу, - зазначає він на кінець.

Нагадаємо, що 4 грудня в селищі Володарка правоохоронці затримали підлітка, який напав з сокирою на свого вітчима.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: