#

У Володарському районі до водосховища випустили майже п`ять тонн риби

08.11.2019 17:14
У Володарському районі до водосховища випустили майже п`ять тонн риби
Фото з мережі Інтернет

Учора, 7 листопада, у Щербаківське водосховище розташоване поблизу села Городище-Пустоварівське Володарського району випустили 4872 кг риби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

До водойми випустили 17 500 екз. (3 150 кг) товстолоба білого, 7 000 екз. (1 050 кг) амура білого, 2 800 екз (420 кг) коропа та 1 260 екз. (252 кг) товстолоба строкатого. Середня вага одного екземпляра становила 170 грамів.

Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали працівники Київського рибоохоронного патруля. Також були присутні голова сільської ради, місцеві депутати та рибалки-любителі.

"Згідно режиму рибогосподарської експлуатації даних водосховищ було виконано 100-відсотковий план щодо обсягів робіт з відтворення водних біоресурсів. Наступне зариблення очікуються наступного року", - прокоментували іхтіологи Київського рибоохоронного патруля.

Рибоохоронний патруль Київщини закликає громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення.

Також нагадаємо, що на Київщині з першого листопада буде встановлено заборону на вилов риби у зимувальних ямах, яка триватиме до початку весняно - літньої заборони на період нересту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: