#

У Ворзелі правоохоронці проводять безпекові заходи (ФОТО)

13.06.2022 10:30
У Ворзелі правоохоронці проводять безпекові заходи (ФОТО)
Фото з місця подій

Наразі поліцейські посилено займаються виявленням та фіксацією воєнних злочинів, мародерів, колаборантів та ДРГ на території Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Нині мешканці Київщини продовжують повертатися у свої домівки, й через це кримінальна поліція посилює взаємодію із населенням для оперативного і ретельного документування злочинів армії рф та інших правопорушень.

Зокрема, у Ворзелі правоохоронці здійснюють обхід будинків, фіксують руйнування інфраструктури та пошкодження майна громадян, реєструють факти мародерства. За добу, 10 червня, поліцейські перевірили понад  438 будинків, опитали понад 170 громадян. Такі ж безпекові заходи буде проведено й в інших населених пунктах Київщини.

Відпрацювання здійснюють працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими, поліцейськими офіцерами громади, спецпризначенцями, вибухотехніками, управлінням превентивної діяльності та кінологічною службою. Особовий склад поліції орієнтований на виявлення диверсійно-розвідувальних груп, мародерів, колаборантів, а також вибухонебезпечних предметів.

Жителів Ворзеля, які володіють інформацією щодо скоєних правопорушень, просять звертатися напряму до правоохоронців, котрі перебувають на території.

Нагадаємо, що на Київщині прикордонники на в’їзді до столиці зупинили для перевірки автівку Volkswagen, якою керував прихильник "руского міра".




Читати "Моя Київщина" у Facebook