#

У Яготині активно покращують інфекційне відділення ЦРЛ (ФОТО)

13.04.2020 06:37
У Яготині активно покращують інфекційне відділення ЦРЛ (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що група компаній «Нива Переяславщини" інвестувала в оснащення  інфекційного відділення Яготинської районної лікарні  майже 500 000 гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Група компаній Нива Переяславщини" у Facebook.

Варто зауважити, що раніше лікарня не мала централізованого постачання кисню у відділеннях. На щастя, зараз роботи із його встановлення у інфекційному відділенні лікарні завершені. Наразі кисень підведений до всіх лікарняних ліжок. Такі інновації суттєво допоможуть хворим на серцево-судинні захворювання, вегето-судинну дистонію, запалення легень, постраждалим від пожежі та багатьох інфекційних хвороб.

Слід сказати, що працівники ТОВ "Кріогенсервіс" зробили внутрішнє розведення по палатах, установили металевий бокс для розміщення одночасно 10 балонів із медичним киснем. Всі балони сполучені між собою на них встановлені манометри, щоб відслідкувати тиск газу. Також вони здійснюватимуть технічне та сервісне обслуговування системи.

Окрім оплати цих робіт Група компаній "Нива Переяславщини" придбала ще двадцять кисневих балонів. Наразі вони уже знаходяться у спеціально обладнаному приміщенні лікарні. Тим самим створено запас на випадок ускладнення ситуації чи перебоїв із киснем, також укладено договір про заправку балонів. Загальна вартість цих робіт становить 407 000 гривень.

"Як сільськогосподарська компанія, ми стикалися із проблемами медицини тільки опосередковано, але зараз зрозуміли, у якій плачевній ситуації перебувають наші медичні заклади, тому ми йдемо на те, щоб вкладати кошти у їх підтримання. Щиро сподіваємось, що наші зусилля допоможуть багатьом людям у критичній ситуації вижити. Підтримуємо медиків конкретними справами", - підсумовує директор Групи компаній Віталій Шакель.

Нагадаємо, що в селі Червоне Яготинського району сусіди зайшли в будинок пенсіонерки та виявили там її труп.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: