#

У Яготині чоловік вистрілив собі у голову з гладкоствольної рушниці

28.08.2019 11:04
 У Яготині чоловік вистрілив собі у голову з гладкоствольної рушниці
Фото з мережі Інтернет

Учора, 27 серпня, у Яготині та в селі Чопилки Переяслав-Хмельницького району двоє чоловіків покінчили життя самогубством

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, попередньо, загиблі не залишили передсмертної записки.

Поліція Київщини нагадує про необхідність дотримання правил безпеки поводження із вогнепальною зброєю. А також закликає громадян добровільно здавати зброю, вибухові матеріали та спеціальні засоби, які зберігаються без відповідних документів.

Такі кримінальні правопорушення тягнуть за собою покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі, відповідно до ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України”. Однак, відповідно до ч. 3 ст. 263, від кримінальної відповідальності можна звільнитися, якщо добровільно здати небезпечні предмети до поліції.

Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії. За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з додатковою позначкою "самогубство". Триває слідство.

Також нагадаємо, що 21 липня в місті Бровари онкохворий місцевий житель намагався вкоротити собі віку за допомогою пістолета.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: