#

У Яготині кардіологи інституту Амосова проведуть безкоштовне обстеження дітям (АНОНС)

29.01.2020 11:07
У Яготині кардіологи інституту Амосова проведуть безкоштовне обстеження дітям (АНОНС)
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 30 січня, в Яготині з 10:00 ранку фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова проведуть безкоштовне кардіологічне обстеження дітям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної ради.

Насамперед, лікарі оглянуть та нададуть фахові рекомендації діткам, які стоять на черзі у кардіологів. Прийти і перевіритись у столичних медиків зможуть також і ті хто має застереження та рекомендації лікарів, як діти, так і дорослі.

Обстеження відбуватиметься у дитячій поліклініці Комунального некомерційного підприємства "Яготинський центр первинної медико- санітарної допомоги" Яготинської районної ради.

Для того аби пройти обстеження пацієнти мали можливість звернутися до лікаря з яким заключено декларацію і записатися на певний час аби не стояти в чергах – відповідні оголошення розміщені на дверях кабінетів кожного педіатра Яготинського ЦПМСД та медичних амбулаторіях району.

Адреса: м. Яготин, вул. Незалежності 71. Акредитація представників ЗМІ по телефону: 067 73 89 480 (Юлія).

Також нагадаємо, що внаслідок 33 проаналізованих зразків вершкового масла українського виробництва 15 є фальсифікатом, і до переліку недобросовісних виробників потрапив ПАТ "Яготинський маслозавод".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: