#

У Яготині кардіологи інституту Амосова провели безкоштовне обстеження (ФОТО)

31.01.2020 09:50
У Яготині кардіологи інституту Амосова провели безкоштовне обстеження (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 30 січня, в місті Яготин фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. Амосова провели безкоштовне кардіологічне обстеження мешканцям Яготинщини та Переяславщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Провідні кардіологи провели обстеження у дитячій поліклініці КНП "Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги" Яготинської районної ради. Для того, аби пройти обстеження пацієнти попередньо мали можливість звернутися до сімейного лікаря і записатися на певний час, аби не стояти в чергах – відповідні оголошення були розміщені в педіатрії Яготинського ЦПМСД та медичних амбулаторіях району.

Цей вид сучасної діагностики малодоступний для мешканців Київської області, тому фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. Амосова проводитимуть такі заходи в різних районах Київщини.

Пацієнтів, у яких було виявлено проблеми, буде поставлено на облік в інституті ім. Амосова, а хворих, які потребуватимуть оперативного втручання буде прооперовано безкоштовно.

Також нагадаємо, що Ірпінська міська рада планує придбати для центральної міської лікарні нове обладнання, необхідне для укладання угоди з Національною службою здоров’я України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: