#

У Яготині пожежа ледь не забрала життя чоловіка

25.11.2019 11:41
У Яготині пожежа ледь не забрала життя чоловіка
Фото з місця події

У суботу, 23 листопада, в місті Яготин із невідомих причин у житловому будинку розгорнулася пожежа, яка ледь не вбила чоловіка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області, о 13:43 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в м. Яготин по вул. Шевченка. На місце виклику направлено 2 відділення 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горять внутрішні приміщення житлового будинку. Під час розвідки рятувальниками було евакуйовано власника житлового будинку 1967 року народження.

Пожежу було локалізовано о 14:15 та повністю ліквідовано о 14:20. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено внутрішнє оздоблення всього будинку.

На пожежі працювало 2 одиниці техніки та 5 чоловік особового складу. Потерпілого було передано до працівників екстреної швидкої медичної допомоги. Причина пожежі встановлюється.

Також нагадаємо, що 19 листопада в селі Литвинівка Вишгородського району рятувальники під час ліквідації пожежі знайшли тіло чоловіка.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: