#

У Яготині правоохоронці спіймали чоловіків, які пограбували підприємство на 900 тисяч гривень (ФОТО)

17.11.2019 07:13
У Яготині правоохоронці спіймали чоловіків, які пограбували підприємство на 900 тисяч гривень (ФОТО)
Фото з місця події

На Переяславщині у вересні цього року група невідомих осіб скоїли розбійний напад на складське приміщення ТОВ "БРСМ", зв’язали двох охоронців, а потім винесли сейф  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

У сейфі  було 900 тисяч гривень, печатки та різні документи. Проте у подальшому працівники поліції за декілька кілометрів від місця скоєння злочину знайшли цей сейф пустим,

За фактом розбійного нападу поліція Переяслав-Хмельницького відділу поліції відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Працівники кримінальної поліції Київщини спільно зі своїми колегами з районного відділу поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і вийшла на слід зловмисників у місті Яготин, де вони проживали.

Встановлено, що один із затриманих раніш працював на цьому підприємстві і був звільнений.

У затриманні групи нападників приймали участь бійці корпусу оперативно-раптової дії та полку "Миротворець", полку поліції особливого призначення.

Наразі за місцем проживання зловмисників тривають обшуки. Там поліція виявила та вилучила пістолети, ножі, боєприпаси, інші речові докази, які вказують на їхню причетність до злочину.

Також нагадаємо, що на Київщині будуть судити чоловіка та його колишню співмешканку, які нецензурно висловлювалися, а потім здійснили напад на поліцейських.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: