#

У Яготині затримали злочинців, які викрали на Переяславщині сейф із 900 тис грн

19.11.2019 16:24
У Яготині затримали злочинців, які викрали на Переяславщині сейф із 900 тис грн
Фото з місця події

У Яготині затримали групу осіб, які напали на одне з ТОВ на Переяславщині та винесли сейф, у якому були 900 тисяч гривень, печатки та різні документи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Надалі працівники поліції за декілька кілометрів від місця скоєння злочину знайшли цей сейф порожнім. За фактом розбійного нападу поліція Переяславського відділу відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Упродовж двох місяців тривала титанічна поліцейська робота, щоби розкрити злочин. Слідчо-оперативна група опрацювала низку версій. Це дало позитивні результати.

Працівники кримінальної поліції Київщини спільно з працівниками Переяславського відділу провели низку оперативно-розшукових заходів і вийшли на слід зловмисників у місті Яготин, де вони проживали.

Встановлено, що один із затриманих раніше працював на пограбованому підприємстві й був звільнений.

У затриманні нападників брали участь бійці корпусу оперативно-раптової дії та полку «Миротворець», полку поліції особливого призначення.

Наразі за місцем проживання зловмисників тривають обшуки. Там поліція виявила та вилучила пістолети, ножі, боєприпаси, інші речові докази, які вказують на їхню причетність до злочину.

Також нагадаємо, що в Білій Церкві за 15 хвилин затримали грабіжників, які напали на сімейну пару 16 листопада ввечері.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: