#

У Згурівці місцева влада допомагає жителям розв'язувати їхні проблеми

16.03.2021 12:10
У Згурівці місцева влада допомагає жителям розв'язувати їхні проблеми
Фото з місця події

У п’ятницю, 12 березня, в Згурівці відбувся черговий прийом громадян, який провела заступниця голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Кам’янецька

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Згурівської ОТГ.

Зауважується, що на особистий прийом до заступника звернулися чотири жителі громади. Всі питання стосувалися надання у приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, а також інші питання соціального характеру (нарахування допомоги малозабезпеченій сім’ї, допомоги у газифікації будинку тощо).

Наталія Кам’янецька надала кваліфіковані роз’яснення громадянам, які звернулися на прийом, стосовно порядку надання у власність земельних ділянок, оформлення технічної документації. І навіть на прикладі показала як на публічній кадастровій карті України віднайти вільну земельну ділянку.

З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів самоврядування, заявникам також надано вичерпні відповіді.

Інформуємо, що особисті прийоми громадян у Згурівській селищній раді проводяться згідно розпорядження селищного голови від 02.03.2021 № 26 "Про затвердження Графіку особистого прийому громадян посадовими особами Згурівської селищної ради", з яким можна ознайомитися на сайті Згурівської селищної ради у розділі "Графіки прийому" (https://gromada.org.ua/.../grafiki-prijomu-13-40-05-12.../. ), - зазначається у дописі.

Нагадаємо, що у Згурівці очільник громади Василь Цвик завітав до місцевої школи, де особисто перевірив стан харчоблоку та їдальні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: