#

У Згурівці відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ (ФОТО)

01.07.2024 14:37
У Згурівці відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ (ФОТО)
Фото з місця події

Більше двохсот тисяч гривень зібрали під час благодійного концерту на підтримку ЗСУ у Згурівці 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Згурівської громади.

За ініціативи юної співачки, жительки громади, Софії Халак та її друзів-музикантів, благодійного фонду "Згуртовані серця" на чолі зі своїм координатором Юлією Шульгою, завдяки підтримці Згурівського селищного голови Василя Цвика, благодійний концерт на підтримку Збройних сил України цими вихідними зібрав разом жителів Згурівки та навколишніх сіл.

Талановиті молоді музиканти, яскраві виступи, фотозони, ярмарок-продаж на підтримку наших захисників, розіграш лотерей, беззаперечно, допомогли, хоча б ненадовго, поринути в яскравий світ такого бажаного мирного життя. 

Гарний настрій, усмішки на обличчях дітей та дорослих, радість від спілкування з друзями та знайомими – усе це підтверджує, що програма видалася на славу. Та і спільна справа не була марною – під час заходу вдалося зібрати 254 090 грн.

Голова БО " БФ "Згуртовані серця" Юлія Шульга запевняє:

Кожна гривня, зібрана під час заходу, буде використана на потреби захисників. Наші добрі справи, наша згуртованість та нескореність наближають нашу Перемогу!

Нагадаємо, що цьогоріч у освітніх закладах Згурівської громади навчання завершили 69 випускників, із них  - дев'ять медалістів, яких громада нагородила грошовими преміями.













Читати "Моя Київщина" у Facebook