#

У Згурівській ОТГ правоохоронці оперативно затримали грабіжника (ФОТО)

20.04.2021 17:30
У Згурівській ОТГ правоохоронці оперативно затримали грабіжника (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Великий Крупіль Броварського району затримали молодика, який заліз до чужого будинку та виніс усі заощадження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

До поліції звернувся житель села та повідомив, що невідомий викрав з його будинку велику суму грошей. Поліцейські оперативно встановили особу крадія та місце його перебування.

Зловмисником виявився 28-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з'ясувалося, у період відсутності господаря молодик пошкодив замок вхідних дверей, проник до будинку, звідки викрав усі заощадження, та швидко зник у невідомому напрямку.

Правоохоронці затримали крадія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Броварського районного управління поліції за процесуальним керівництвом Згурівського відділу Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили чоловіку  про підозру за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що 18 квітня не стало Лідії Драпей – керівниці Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста.


Читати "Моя Київщина" у Telegram