#

Правоохоронці Київщини "накрили" діяльність наркоаграрія (ФОТО)

13.07.2019 13:45
Правоохоронці Київщини "накрили" діяльність наркоаграрія (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 13 липня, працівники Макарівського відділу поліції затримали чоловіка, який займався вирощуванням небезпечних речовин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Незаконні посіви коноплі правоохоронці виявили у ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "МАК".

У рамках санкціонованого обшуку домогосподарства у жителя с. Червоногірка, знайшли 662 кущі коноплі. За його словами наркотичні рослини він вирощував для власного споживання.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, 662 куща було вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 310 Кримінального Кодексу України (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Чоловіку загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років.

Також нагадуємо, що поліція Тетіївського відділу виявила 299 кущів маковиння на присадибній ділянці жительки села Ненадиха.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: