#

У жителів Маловільшанської громади підприємство забрало земельні ділянки, - соцмережі (ВІДЕО)

23.04.2021 17:10
У жителів Маловільшанської громади підприємство забрало земельні ділянки, - соцмережі (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

За словами жителів громади, ДП "Дослідне господарство "Озерна" ІБКІЦБ НААН" не хоче віддавати земельні ділянки, які вони забрали у них 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Віталія Кухаренка у Faсebook.

У дописі зазначається, що ДП "Дослідне господарство "Озерна" ІБКІЦБ НААН" здійснило рейдерське захоплення земельних ділянок у жителів села Озерна Білоцерківського району.

Далі йдеться, що постановою Північного апеляційного господарського суду від 11.12.2019 року було визнано недійсним державний акт на право постійного користування землею серії ІІ-КВ №002628 від 28.01.2005, як наслідок, Головне управління Держгеокадастру у Київській області передало земельні ділянки в комунальну власність громади.

Зауважується, що рішенням ради громади земельні ділянки були передані у користування жителям села та Учасникам бойових дій, але керівництво Державного підприємства не віддає земельні ділянки людям.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко здійснила робочий візит до Вільшанської Новоселиці, де внаслідок рейдерського захоплення СВК "Новоселицький" понад 400 пайовиків не отримують орендну плату більше, ніж два роки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook