#

У жителя Бородянщини, який порушив ПДР, знайшли наркотики (ФОТО)

10.07.2020 13:10
У жителя Бородянщини, який порушив ПДР, знайшли наркотики (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 липня, на 44 км автодороги Київ – Ковель – Ягодин працівники поліції зупинили хлопця, який їхав на мопеді та порушив ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

За кермом транспортного засобу був 20-річний мешканець Бородянського району. Під час спілкування чоловік помітно нервував.

Поліцейські згідно зі статтею 34 закону України "Про Національну поліцію" провели поверхневу перевірку. З поясної сумки водій дістав металеву коробку, в якій було близько 80 порожніх різнокольорових зіппакетів, електронні ваги та один великий зіппакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Окрім того, в іншій кишені цієї сумки виявили ще 5 згортків різного кольору: два чорних, два червоних, один жовтий, із білою порошкоподібною речовиною. Зі слів останнього, то амфетамін. А в багажнику мопеду знаходився ще один зіппакет з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору. Як пояснив чоловік – це конопля для власного спожитку.

Також нагадаємо, що 7 липня патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду в Бородянському районі без травмованих.


Читати "Моя Київщина" у Telegram