#

У зоні відчуження виявили трьох туристів-екстремалів (ФОТО)

21.01.2020 06:45
У зоні відчуження виявили трьох туристів-екстремалів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У лісі неподалік від села Розсоха Іванківського району правоохоронці виявили трьох молодинків, які проникли до зони відчуження, минаючи контрольно-перепускні пункти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

У відношенні даних громадян правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 46-1 "Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення" Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Матеріали скеровано до Іванківського районного суду для прийняття рішення.

До того ж, в акваторії р. Прип’ять поліцейські спільно із працівниками Чорнобильського біосферного заповідника, в районі острова Створний та в районі півострова Домантів виявили дві риболовні сітки без риби. Нині правоохоронці розшукують рибалок-нелегалів. Сітки вилучено в якості речових доказів.

Також нагадаємо, що 20 травня під час патрулювання зони відчуження Чорнобильської АЕС, поліція виявила та затримала дві групи сталкерів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: