#

У зоні відчуження правоохоронці розшукали зниклого туриста-екстремала (ФОТО)

22.03.2021 15:44
У зоні відчуження правоохоронці розшукали зниклого туриста-екстремала (ФОТО)
Фото з місця події

Поліцейські Київщини виявили сім незаконних туристів у зоні ЧАЕС, один із яких загубився

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що до Вишгородського районного управління поліції зателефонував 21-річний молодик та повідомив, що його 19-річний товариш, із яким вони прибули на територію зони відчуження з метою екстремального туризму, зник.

За лічені години працівники Вишгородського районного управління поліції спільно зі співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області знайшли молодика в районі відселеного села Черевач..

Ще п’ять громадян віком від 22 до 35 років, які незаконно проникли на заборонену територію, виявили в місті Прип’ять. Усі вони – жителі Харківської та Житомирської областей.

Щодо порушників поліцейські склали протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Адміністративні матеріали направлені до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, що українським школярам показуватимуть фільми про чорнобильську трагедію.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: