#

У зоні відчуження проведуть інвентаризацію земель

21.01.2021 20:20
У зоні відчуження проведуть інвентаризацію земель
Фото з мережі інтернет

Кабінет Міністрів на засідання вчора, 20 січня, дав розпорядження провести інвентаризацію земель зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на "AgroPolit".

У розпорядженні Кабміну сказано, що на землі, які зазнали радіоактивного забруднення, розроблять технічну документацію із землеустрою.

Державне агентство з управління зоною відчуження виступить замовником робіт із розроблення технічної документації із землеустрою цих земель та забезпечить її затвердження в установленому порядку.

Технічну документацію розроблять на землі орієнтовною площею 32 439,1 гектара, що перебувають на території Іванківського та Поліського районів Київської області.

Даним заходом уряд хоче встановити місця розташування об’єктів землеустрою, їхні межі та розміри, кількісні та якісні характеристики земель, виявити землі, що не використовуються, або використовуються нераціонально.

Нагадаємо, що чорнобильці-жителі Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців і Діброви на 100% будуть забезпечені у 2021 році санаторно-курортним лікуванням.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: