#

Учителька з Яготина стала номінантом престижної премії

04.10.2020 18:29
Учителька з Яготина стала номінантом престижної премії
Фото з мережі Інтернет

Учора, 3 жовтня, у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження премії Global Teacher Prize Ukraine, номінанткою якої стала учителька Яготинського НВК

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "LB.ua". 

Відтак, найкращим вчителем 2020 року став Василь Дяків - викладач всесвітньої історії, громадянської освіти, Історії України та основ здоров'я Заліщицької державної гімназії, що в місті Заліщики, Тернопільської області.

Також були оголошені переможці у інших номінаціях. Так, переможцем у номінації "Вибір українців" став Андрій Олійник - вчитель початкових класів у середній загальноосвітній школі № 35 міста Кам’янське (Дніпропетровська область).

У номінації "Видатний вчитель хімії" перемогла Наталія Зима - викладачка хімії у Технологічному багатопрофільному ліцеї із загальноосвітніми класами імені Артема Мазура у м. Хмельницький.

У номінації "Вчитель фізкультури "juniorZ" переможець - Віталій Мушинський. Він викладає у школі с. Судилків Шепетівського району Хмельницької обл.

Номінація "Реалізація мрії" - Тетяна Лугіна, викладачка у Яготинському НВК №3.

Перемогу у номінації "Вибір серцем" здобула Вікторія Щербакова, місто Кролевець Сумської області. Друга премія у цій же номінації - Олег Швед, місто Львів.

Номінація "Вчитель громадянської освіти" - Леся Юрчишин, викладачка Новопечерської школи міста Києва.

У номінації "Учитель-новатор Microsoft" переможцем оголошений Іван Верещака, викладач астрономії, інформатики у селі Чулаківка Херсонської області.

До складу журі цього року увійшли:

  • Зоя Литвин - громадська діячка та підприємниця, голова громадської спілки "Освіторія", засновниця національної премії Global Teacher Prize Ukraine;
  • Наталія Мосейчук - журналістка, телеведуча;
  • Роман Тичківський - керівник і співзасновник Української академії лідерства;
  • Наталія Кідалова - викладачка англійської, української мови та літератури у загальньоосвітній школі Мелітополя, переможниця Global Teacher Prize Ukraine 2019;
  • Лілія Гриневич - ексочільниця Міносвіти України;
  • Андрія Зафіраку - вчителька мистецтва з Лондона, переможниця Global Teacher Prize 2018;
  • Арсеній Добровольський - учень 10 класу, стартапер.

Нагадаємо, що на засіданні Яготинської міської територіальної виборчої комісії було затверджено список кандидатів на пост голови Яготинської ОТГ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: