#

UFuture планує продати 22 га площі індустріального парку в Білій Церкві

11.01.2022 13:20
UFuture планує продати 22 га площі індустріального парку в Білій Церкві
Фото з мережі Інтернет

UFuture продає і виводить із реєстру індустріальних парків ділянку площею 22 га у Білій Церкві на вулиці Леваневського, 150

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Без табу".

Кількість резидентів першої черги Індустріального парку "Біла Церква" за 2022 рік зросте з шести до одинадцяти.

Холдингова компанія UFuture бізнесмена Василя Хмельницького, що розвиває індустріальний парк (ІП) "Біла Церква", у межах нової бізнес-стратегії у 2022 році має намір створити два кластери на території першої черги ІП: виробничий та логістичний, які об’єднають 11 об’єктів (на сьогодні – шість).

Холдингова компанія UFuture повідомляє про зміну конфігурації та завершення девелопменту першої черги ІП "Біла Церква". Згідно з новою стратегією, компанія переносить виробництво електроустановних систем Plank Electrotechnic на профільні заводи-партнери, а на його місці розміщує потужності німецького виробника автокомпонентів. Поки що компанія не розголошує, який саме виробник автокомпонентів розміститься на місці заводу Plank Electrotechnic.

На території ІП "Біла Церква" буде розміщено потужності нового німецького виробника, який раніше в Україні не був присутній. Його ім’я оприлюднять через місяць-два, наразі інформація засекречена умовами договору про нерозголошення.

У пресслужбі також додали, що протягом декількох місяців UFuture очікує інформації від заводів-партнерів, з якими тривають переговори про розміщення виробництва Plank Electrotechniс.

Крім того, компанія продає і виводить із реєстру індустріальних парків ділянку площею 22 га у Білій Церкві на вулиці Леваневського, 150. Новий власник планує побудувати тут сучасне виробництво зі складськими приміщеннями та інженерно-транспортною інфраструктурою, але не працюватиме у форматі індустріального парку.

Пресслужба нагадала, що до початку 2022 року на території ІП "Біла Церква" працюють шість підприємств із переробної та логістичної галузей, а збудовано буде ще п’ять заводів.

Директор ІП "Біла Церква" Андрій Ропіцький зазначив:

Успішний розвиток нашого першого проммайданчика в Білій Церкві пов’язаний із упровадженням комплексної моделі роботи з потенційними резидентами. Ми будуємо всі об’єкти “під ключ”, а далі – концентруємось на наданні якісної сервісної підтримки, супроводі та консультуванні. Завдяки нашій моделі промислові компанії можуть розпочати виробництво у стислі терміни протягом трьох-шести місяців.

Згідно з повідомленням, у 2022 році UFuture розпочинає реалізацію другої черги проєкту в Білій Церкві площею понад 34 га (на перехресті вулиць Івана Кожедуба та Західний проїзд). Майданчик братиме участь у державній програмі розвитку індустріальних парків.

Нагадаємо, що 10 січня голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк із робочим візитом завітала до Ставищенської селищної територіальної громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook